Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 poznatih Hrvata

Konačno otkriveno! Evo koga ćemo sve gledati u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'

Foto: Robert Anic, Hrvoje Jelavic, Matija Habljak/PIXSELL
19.02.2019.
u 09:30

U showu, koji na male ekrane stiže ovo proljeće, natjecat će se jedanaest poznatih Hrvata

Dan nakon što je HRT objavio imena natjecatelja u showu 'Zvijezde pjevaju' svoj adut iz rukava izvukla je i Nova TV. Najgledanija komercijalna televizija otkrila je imena jedanaestero poznatih Hrvata koji se natječu u novoj sezoni showa.

Do sada su se po kuloarima mogla čuti četiri imena koja su sada konačno potvrđena. U 'Plesu sa zvijezdama' tako ćemo gledati bivšu pobjednicu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Nives Celzijus. Plesne snage sa svestranom Nives odmjerit će i stilist Marko Grubnić kojem će ovo biti prvo sudjelovanje u zabavnom TV formatu u ulozi natjecatelja.

Osim njega bokovima će zaljuljati i blogerica Sonja Kovač koja se proslavila ulogom u seriji 'Zauvijek susjedi' koja se svojedobno emitirala na Novoj TV. U moru poznatih lica naći će se i novinar Davor Garić, dugogodišnji suradnik najgledanije lifestyle emisije IN magazin.

Imena ostalih sedmero natjecatelja sve do sada uspjela su ostati skrivena pa uzbuđenja nije nedostajalo nakon što je Nova TV objavila popis natjecatelja. Među njima je i nekadašnja pjevačica i manekenka, a danas supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, Viktorija Đonlić-Rađa. U plesne cipelice uskočit će i poznata glumica Ecija Ojdanić.

Glumačke snage pojačati će i glumac Slavko Sobin kojeg trenutno gledamo u trećoj sezoni serije 'Crno-bijeli svijet', a osim njega gledatelji će imati priliku gledati i šogoricu Jelene Veljače, glumicu Anu Vučak-Veljaču. Na bini ćemo gledati i pobjednika treće sezone TLZP-a, pjevača Damira Kedžu koji je i tijekom sudjelovanja u spomenutom showu marljivo radio na svom plesnom talentu, baš kao i stand up komičar Ivan Šarić koji se zahvaljujući 'Plesu sa zvijezdama' ponovno vraća na male ekrane.

Na ekrane nakon dužeg izbivanja stiže i nekadašnja TV voditeljica, a danas spisateljica Josipa Pavičić Berardini koja je svoj posljednji projekt 'Glamurozna kuharica' odradila 2016. godine i to na Novoj TV. U tijeku su intenzivne pripreme za show koji, prema najavama, s brojnim novitetima na male ekrane stiže već ovo proljeće.

Pogledajte i koji su razvodi poznatih šokirali javnost prošle godine.

 

Ključne riječi

Komentara 7

BA
batva
10:13 19.02.2019.

Vidim da sudjeluje i modni mačak.Pitanje da li će biti plesačica ili plesać?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:22 19.02.2019.

Uf, mogao bi ovo biti freak show......

GR
gragakarlovac
13:31 19.02.2019.

Hrvatska 2019 - Modni mici, Davor Garić, Nives Fahrenheit....ovo je ekipa koja bi posramila najvece specijalce iz Nizozemske. Svaka cast Hrvatskoj sto tako snazno podrzava alternativni zivotni stil :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije