Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijek dostupan i u hrvatskoj

Konačno otkriven pravi razlog smrti 18-godišnje sestre slavnog pjevača

Foto: Instagram
1/4
11.09.2019.
u 13:41

Ova tragedija dogodila se dvije godine nakon što je od leukemije umrla Tomilsonova majka Johannah.

Sestra pjevača Louisa Tomilsona, Felicite  preminula je od slučajnog predoziranja kokainom, lijekova protiv anksioznosti i protiv bolova.

U ožujku, kada je pronađena mrtva na podu svog stana sumnjalo se na srčani udar, no mrtvozornik je ustvrdilo da se radilo o smrtonosnom koktelu lijekova i droge.

Ova tragedija dogodila se dvije godine nakon što je od leukemije umrla pjevačeva majka Johannah.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Up early... forgot to wish insta a happy new year 🔮

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Felicite je, između ostalog, u svom sustavu imala i lijek Oxycodone,  koji je od 2005. dostupan i u Hrvatskoj. Mnoge poznate osobe zagovaraju da se ukine proizvodnja tog lijeka jer može stvoriti tešku ovisnost, ali i uzrokovati smrt.

Najnoviji primjer je pjevačica Courtney Love koja je odbila surađivati s dizajnericom Joss Sackler nasljednica farmaceutske kompanije Purdue Pharma, koja je pjevačici i bivšoj ovisnici Courtney Love pokušala je platiti 100.000 dolara kako bi došla na reviju njezinog brenda LBV na njujorškom tjednu mode. Love, supruga pokojnog glazbenika Kurta Cobaina odbila je tu ponudu.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

 

 



 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije