Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moždani udar

Konačno dobre vijesti o zdravstvenom stanju Koje iz Discipline kičme

Foto: Martina Popović/Pixsell
1/4
16.09.2019.
u 18:47

Glazbenik Dušan Kojić Koja dobro se oporavlja i prem informacijama njegovih prijatelja opet može govoriti.

Dušan Kojić Koja iz "Discipline kičme" krajem srpnja doživio je moždani udar dok je u Velikoj Britaniji bio u posjeti kod svoje sestre.

Mediji u Srbiji sada prenose informaciju kako ima napretka u njegovom oporavku te da glazbenik opet govori. Tu informaciju na svom Facebooku podijelila je pjevačica Slađana Milošević.

- Nešto lijepo, konačno. Imamo predivne vijesti iz Londona! Naš prijatelj i kolega Koja opet može govoriti. Sve vas je pozdravio! Mislite pozitivno, šaljite dobre vibracije. Podržimo Koju da izdrži i u potpunosti ozdravi. Dragi Koja, šaljem ti čiste misli i dobre vibracije - napisala je Milošević u objavi. 

 

 

Nakon što je doživio moždani udar liječnici su 58-godišnjeg glazbenika stavili u induciranu komu iz koje se probudio 5. kolovoza. 
Koja je 1981. godine osnovao Disciplinu kičme, a početkom 90-ih preselio se u London gdje je živio nekoliko godina.

Ključne riječi

Komentara 4

EO
eon
19:22 16.09.2019.

Koja, želim ti sve dobro

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
19:04 16.09.2019.

Hvala Bogu. Srpski mediji nista ne javljaju...

EO
eon
19:21 16.09.2019.

Punk / Rock nije mrtav, ali ipak je tu jedan Satan Panonski bio daleko bolji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije