Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ugodnom društvu

Konačna potvrda: Naša lijepa dizajnerica i Kolindin savjetnik strastveno pratili utakmicu

Tomislav Madžar i Aleksandra Dojčinović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
25.01.2020.
u 12:05

Savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Tomislav Madžar i dizajnerica Aleksandra Dojčinović sinoć su pratili polufinale Europskog rukometnog prvenstva u Stockholmu.

Dizajnerica koja ne prestaje nizati uspjehe Aleksandra Dojčinović i njezin partner savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Tomislav Madžar sinoć su pratili utakmicu u kojoj su Kauboji izborili finale Europskog prvenstva u rukometu.

Napetu utkamicu Norveške i Hrvatske pratili su s tribina u društvu ministra Marića i njegove supruge, a par kojeg javnost nema često priliku vidjeti skupa, sve češće se pojavljuje na javnim događanjima, posebno utakmicama.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Zadnji put su fotografima zapali za objektiv kada su pratili nogometnu utakmicu na Poljudu između reprezentacija Hrvatske i Mađarske. Tada je već dugo u kuloarima kružila priča da su zaljubljeni.

Par je, doznali smo od njihovih znanaca, u vezi već dvije godine, a prvotno prijateljstvo s vremenom je preraslo u ljubav u kojoj se oboje međusobno podržavaju, ne samo privatno već i na poslovnom putu koji grade. Naime, Aleksandra je svoju modnu priču proširila i izvan granica Hrvatske, a dr. Madžar, inače poznat kao veliki zagovornik promoviranja Hrvatske kao izvrsne destinacije zdravstvenog turizma, u svojoj poliklinici zapošljava tridesetak stručnjaka iz raznih grana medicine. Nazvali smo ga i pitali za komentar o vezi s dizajnericom, na što nam je on, kroz osmijeh, kazao:

– Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan – rekao je liječnik kojeg su mnogi zapazili i prošle godine kada je na reviji svoje odabranice jednoj ženi spasio život. Naime, dok su uzvanici uživali na reviji u Atelijeru Meštrović, u restoranu Didov san, koji se nalazi preko puta Atelijera, odvijala se prava drama. Jednoj gošći restorana odjednom je pozlilo, a upravo joj je dr. Madžar spasio život.

Kako su mnogi vidjeli da je dr. Madžar otišao na reviju, u trenutku kada je gospođi pozlilo nazvali su ga te je on brzom intervencijom reanimirao ženu dok nije došla Hitna pomoć. Upravo zbog brojnih dosadašnjih poslovnih projekata ovog para, njihovi prijatelji komentiraju da je ovo dvoje uspješnih ljudi između ostalog spojila i činjenica da su perfekcionisti u poslu koji obavljaju te su mu izuzetno posvećeni.

Unatoč zgusnutom dnevnom rasporedu, doznajemo kako svaki slobodan trenutak, kojih nije puno, nastoje provesti zajedno. Najsretniji su kada uspiju nekamo otputovati, a kao veliki fanovi nogometa prošle su godine bodrili našu reprezentaciju u Rusiji. Kada su u Zagrebu, najčešće ih se može vidjeti u nekom od restorana ili u izlascima na društvena događanja te u kinu i kazalištu koje oboje jednako vole.
 

Komentara 5

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:38 25.01.2020.

Savjetnik haha

Avatar indigo25
indigo25
12:59 25.01.2020.

Gay

TO
torente
12:53 25.01.2020.

Obuče ljepotan sako, hlačice, bijela košuljica,špic crne cipelice i zaboravi čarape. U sred zime. Hercegovska zadnja moda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije