Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Kompliment ne staju! Ecija pokazala kakvu liniju ima u 48. godini, izgleda nevjerojatno

Foto: Instagram
1/8
27.02.2021.
u 12:55

Ecija je objavila fotografiju u sportskoj kombinaciji. Na sebi je imala sportski grudnjak i tajice pa su mnjogi primijetili njezinu odličnu liniju.

Glumica Ecija Ojdanić često objavljuje fotografije na kojima se vidi da je u formi, a mnogi najviše primjećuju da izgleda odlično za svoje godine. Ecija u 47. godini i dalje redovito vježba i trči.

No nakon što se otvorile teratane, Ecija nije propustila priliku odraditi trening pilatesa.

- 18 stupnjeva u Zagrebu, a ja umjesto outdoor treninga opalim indoor. Toliko je pilates fenomenalan - napisala je. 
Ecija je objavila fotografiju u sportskoj kombinaciji. Na sebi je imala sportski grudnjak i tajice pa su mnogi primijetili njezinu odličnu liniju. 

Foto: Instagram screenshot

- Kakvo tijelo! Fenomenalna si -pisali su joj pratitelji. 

Podsjetimo,  Ojdanić je nedavno na Gumbekovim danima primila je u ruke nagradu za najbolju žensku koju je dobila zahvaljujući ulozi vlajine u predstavi Vla Vla Vlajland cabaret. Svega nekoliko dana kasnije zbog iste uloge otputovala je na festival u Prištinu, a odlazak iz Hrvatske usred pandemije zamjerili su joj čak i članovi obitelji, no ona zbog svog odlaska ne žali, a kako je otkrila na Instagramu, ovo je bio dokaz da je život jači od pandemije i tuge.

"Ni mama, ni svekrva sa mnom ne razgovaraju jer sam ipak otputovala na festival u Prištinu usred pandemije i svih otegotnih okolnosti. Ali, kao mnogo puta do sada, pokazalo se da me intuicija ne vara. Divan festival, divna publika, predragi profesionalci u organizaciji, hrvatski predstavnici u publici, put bez ijedne prepreke, ljudsko i umjetničko srce nahranjeno za dugi period. Hvala Ivan Leo Lemo što si uskočio u ulogu vozača i ton-majstora, hvala #pitf na pozivu i savršenoj organizaciji, hvala hrvatskom veleposlanstvu na Kosovu što su nas podržali. Hvala životu što je jači od pandemije i tuge", napisala je na svom Instagramu Ecija.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
bluescreen
16:14 27.02.2021.

dobra milfara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije