Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POTRESA

Komičarka morala pobjeći iz doma: 'Stan mi izgleda kao da ga je netko gužvao rukama'

Marina Orsag
Foto: Facebook
1/3
23.03.2020.
u 19:39

- Hvala Bogu u redu sam. Susjedu do mene se cijeli tavan spustio u dnevni boravak. Meni su popucali zidovi i krov do te mjere da nisam sigurna da se nije sve urušilo nakon današnjeg manjeg potresa - kazala nam je Orsag dodajući da je imala osjećaj kako će joj se sve srušiti na glavu samo ako puhne vjetar.

Komičarka Marina Orsag nakon razornog potresa koji je u nedjelju pogodio Zagreb privremeno je morala pobjeći iz svog doma u centru Zagreba. O tome je pisala i na svom Facebook profilu, sat vremena nakon prvog potresa u objavi u kojoj je prijateljima kazala kako je s mačkom Zvonkom morala pobjeći iz stana.

- Hvala Bogu u redu sam. Susjedu do mene se cijeli tavan spustio u dnevni boravak. Meni su popucali zidovi i krov do te mjere da nisam sigurna da se nije sve urušilo nakon današnjeg manjeg potresa - kazala nam je Orsag dodajući da je imala osjećaj kako će joj se sve srušiti na glavu samo ako puhne vjetar.

Marina se nakon prva tri velika potresa vratila u stan i sve vrijedne predmete odnijela iz njega. Nakon prvog potresa pobjegla je u pidžami u automobil s osnovnim stvarima i mačkom Zvonkom.

Marina Orsag
1/10

 

- Zvonko ima 16 godina i mijauče cijelo vrijeme. Nije me on probudio nego osjećaj da netko manijakalno ispod mene trese krevet Zatim su komadići žbuke počeli padati po meni. Čak su mi i dva veća komada pala blizu glave. Stan mi je doslovno izgledao kao da ga netko gužva rukama izvana. Istrčala sam vani, a onda je dotrčao i prijatelj koji živi u blizini. Prepao se da mi se nešto dogodilo jer se nisam javljala na mobitel. Oboje smo bili u šoku, i samo smo sjeli u auto. Nakon nekog vremena počeli smo se i smijati situaciji - kazala nam je Marina koja je nakon svega našla privremeni smještaj u kojem će biti u izolaciji.

- Nisam htjela ići u kuću kod roditelja, jer s njima žive i baka koja ima preko 90, mala djeca i novorođenče od mjesec dana. Zahvalna sam mnogim ljudima koji su mi se javili nakon što sam objavila status i ponudli mi privremeni smještaj u kojem ću ostati četiri tjedna i ovim putem pozivam sve koji imaju isti problem da se jave na Facebook kako bi im proslijedila ponude koje nisam iskoristila - kazala je komičarka koju smo ove godine vidjeli u prve dvije emisije showa Tvoje lice zvuči poznato Nove TV. No, i ta je emisija sad na pauzi, i neko se vrijeme neće emitirati.

- Znam da gledatelji nisu najsretniji tom odlukom, jer je show ponovno bio jako gledan i u ovo vrijeme im stvarno treba zabavni program, ali moraju shvatiti da bi snimanje novih epizoda bilo rizično. - kazala je Orsag i dodala da će zato gledateljima pružiti zabavu preko interneta, budući da je ionako imala plan na YouTubeu pustiti neke od nastupa svog Studija smijeha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije