Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bajk uz Večernjak'

Komičar Ivan Šarić izvukao sretne dobitnike 100 bicikala

ivan šarić
Dalibor Urukalović/PIXSELL
16.07.2013.
u 19:18

Za neke je danas Ivan Šarić bio osoba dana jer su zahvaljujući njemu dobili vrijedan bicikl u nagradnoj igri Večernjeg lista “Osvoji bajk uz Večernjak”.

Za neke je danas Ivan Šarić bio osoba dana jer su zahvaljujući njemu dobili vrijedan bicikl u nagradnoj igri Večernjeg lista “Osvoji bajk uz Večernjak”. Podijeljeno je ukupno 100 bicikala, 50 x-plorer paseo lady 28” i 50 x-plorer reaction 26”. Imena dobitnika objavljena će biti na 23. stranici sutrašnjeg broja Večernjeg lista.

Stand-up komičar kaže da je već i prije izvlačio dobitnike u igrama na sreću.

– Jednoj gospođi moja je sretna ruka donijela automobil. Ne trebam ni reći koliko je bila uzbuđena – kaže Ivan koji ipak rijetko igra nagradne igre.

– Nemam ni vremena, a nekako vjerujem da mi nitko neće dati nešto za što se nisam pomučio. Znao sam prije dobivati neke sitnice, ništa jako važno – uza smijeh kaže Ivan. No da je kojim slučajem dobio bicikl, osmijeh s lica ne bi mu silazio s obzirom na to da je to njegovo glavno prijevozno sredstvo.

– Svi me po gradu uvijek viđaju na mom biciklu, nešto rjeđe na skateboardu, a automobil nemam. Važno mi je samo da je bicikl kvalitetan jer sam poprilično krupan pa je neophodno da uspije izdržati sve moje akrobacije – kaže Ivan koji svog ljubimca na dva kotača čuva u stanu.

– Kako se ono kaže, tko se jednom opeče, i na hladno puše. Jednom su mi ukrali bicikl pa ovaj novi pazim kao oči u glavi – smije se Ivan.

>>Ivan Šarić golišavim djevojkama mami Richarda Bransona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije