Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledatelji nisu oduševljeni

Komentari na 'Večeru za 5' ne staju: 'Mozak me zabolio dok je mlada dama mrcvarila kruh na bauštelske šnite'

Foto: RTL
1/5
24.11.2021.
u 09:13

Iako je njezina večera bila ugodna i vesela, neki su joj zamjerili kupovne namirnice. To su joj zamjerili i gledatelji koji ne prestaju komentirati večeru, a tvrde da se domaćica baš nije potrudila.

U utorak navečer u showu ''Večera za 5 na selu'' domaćica je bila najmlađa ovotjedna natjecateljica Lorena iz Vukovara. Iako je njezina večera bila ugodna i vesela, neki su joj zamjerili kupovne namirnice. To su joj zamjerili i gledatelji koji ne prestaju komentirati večeru, a tvrde da se domaćica baš nije potrudila. 

"Nije se baš nešto potrudila ni oko jela ni oko atmosfere tako da su ocjene dosta realne"; "Kupljena plata, mozak me zabolio dok je mlada dama mrcvarila kruh na bauštelske šnite, kupovne njoke i bezličan tanjur glavnog jela. Desert je ok izgledao i igra je bila ok. Tu pohvala. Ali iskustvo dolazi s godinama pa ima nade"; "Što reći... ništa... ekipa nije zanimljiva ni po čemu... jedino Nenad tu neku atmosferu stvara..."; "Ovo dosad... loše", "Sve su pojeli, a ocjene osim Nenadove katastrofa. Mario 7, Igor 8, za Marinu znamo da ne zna dati veću ocjenu", pisali su gledatelji. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Lorena je goste dočekala nasmijano i vrlo opušteno, što su svi primijetili i pohvalili, a nakon aperitiva stiglo je vrijeme za prvi slijed. Za predjelo domaćica je ponudila pladanj s tradicionalnim slavonskim suhomesnatim proizvodima te zapečenim kruščićima s namazom od sira. „Predjelo je bilo fantastično, pladanj je bio kao osmjeh prekrasne djevojke s puno zubi. Okus predjela je bio još bolji nego što je izgledao, to je bio prvoklasni kulen!“ pohvalio je Nenad, no nisu svi dijelili njegovo oduševljenje. „Nepovezano, malo preobilno i mislim da se nije jako potrudila, iako je okus bio jako dobar“, komentirao je Igor, a Marini je bio „minus“ to što pladanj s narescima nije složila sama domaćica. Za glavno jelo Lorena je poslužila meso u umaku od senfa s njokima, inače njezino najdraže jelo, a kupovni njoki prvo su što je Marini zapelo za oko: „Njoki su kupljeni, samo je napravljen umak sa senfom i brašnom.“ No Nenadu je i to jelo bilo vrlo dobro te je zadovoljno prešao na desert.

Lorena je gostima servirala u čaši hladni desert od vanilije i šumskog voća, a Mario je priznao da je bio čak i bolji od njegovog: „Desert je bio kralj ove večere!“ Nakon što su svi pohvalili desert, Lorena im je podijelila darove te priredila nešto drukčije iznenađenje – gastro kviz! „Čista desetka! Mislim da je Lorena jedna mlada osoba kojoj treba dati podršku, a dala je sve od sebe na ovoj večeri i večera je bila odlična od predjela do deserta!“ kazao je Nenad, a Igor joj je dao ocjenu osam: „Predjelo preobilno i jednostavno, glavno jelo dobro, ali mislim da ima neke početničke greške.“ Marina joj je također dala osmicu zbog kupljenog predjela i kupljenih njoki, a Mario joj je dao ocjenu sedam: „Predjelo je bilo preglomazno, u glavnom jelu previše senfa, a desert je bio bolji od mog.“ Tako je Lorena zaradila 33 boda te nije uspjela prijeći trenutačno vodećeg Marija.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
10:16 24.11.2021.

Katastrofa....u glavnom jelu nema zivota ni malo. Ovako jelo se pravi kad ti je dan skroz sj**an i nemas volje. Priprema glavnog jela cijelih 20 min traje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije