Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračunala se

Komentari joj se nisu svidjeli: Pratiteljica napala Veljaču zbog objava, ona joj odmah odgovorila

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/7
12.10.2020.
u 15:45

Naime, nakon što je prije par dana objavila fotku s novim dečkom na Instagramu u komentarima joj se javila pratiteljica koja joj je poručila da se prestane prikazivati kao  da je jedina majka koja radi.

Producentica i glumica Jelena Veljača na društvenim se mrežama obračunala s pratiteljicom. Naime, nakon što je prije par dana objavila fotku s novim dečkom na Instagramu u komentarima joj se javila pratiteljica koja joj je poručila da se prestane prikazivati kao  da je jedina majka koja radi. 

"Da vas pitam, kad stavim masku, vidi li se koliko sam umorna od snimanja i kolumne i zadnjeg dana prije promocije slikovnice usred pandemije", napisala je Jelena uz fotku s Vitom, a odmah joj se javila pratiteljica.

"Joj daj, prestani, kao da nitko drugi nema djecu, posao, obveze...", napisala je, a Veljača joj je brzo odgovorila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Tko tvrdi da nema?" pitala ju je glumica i producentica.

"Pa stalno neka imaš za komentira u stilu ja radna mama, ja umotana, ja u strci.... Stalno neka ti paćenica. Bezveze... Svi smo u strci, umorni. Svi imamo djecu, pse, mačku, bolesnog roditelja, svi radimo, ostajemo bez posla, tražimo nove, borimo se svaki dan, ustajemo i padamo,all ne lijepimo si to na čelo da svi vide. To ti nikog zapravo ne zanima. Samo iritiraš ljude tim opaskama. Svi smo u istom košu, život svima nosi isto. Dakle, ne trebaju nam tvoje jao moji podočnjacima od silnog rada", odgovorila joj je pratiteljica.

"Kužim sve, najbolje da me otpratiš da te ne smaram više. Ovih 50K ostalih i ja ćemo kako nam paše. puse", napisala joj je Jelena. 

Ključne riječi

Komentara 7

GO
Gorann
15:58 12.10.2020.

Ja je na pratim ali ona i slične stalno 'prate' i maltletiraju sve nas i iskaču iz svih konzervi i novina, željeli mi to ili ne. A velika većina ih ne želi po novinama.

NI
Niki76
16:59 12.10.2020.

Kao pametno je odgovorila ženi???

JO
jorgen
16:52 12.10.2020.

Sve joj je teško, samo drobiti po socijalnim mrežama nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije