Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njen tjelohranitelj

Komemoraciju za Whitney Houston vodit će Kevin Costner

whitney
Pixsell
17.02.2012.
u 17:00

Costner je s preminulom glazbenom divom glumio 1992. godine u poznatom filmskom hitu “Tjelohranitelj”. Pokop pjevačice prenosit će se uživo na internetu, a moći će se pratiti na livestream.com/aplive te na nekim satelitskim kanalima.

Hollywoodski glumac Kevin Costner uz Arethu Franklin i Stevieja Wondera vodit će komemoraciju za Whitney Houston. Costner je s preminulom glazbenom divom glumio 1992. godine u poznatom filmskom hitu “Tjelohranitelj”.

Pokop pjevačice prenosit će se uživo na internetu, a moći će se pratiti na livestream.com/aplive te na nekim satelitskim kanalima.

Očekuje se da će pogrebu nazočiti 1500 ljudi uključujući i glazbenike Chaku Khan, Diane Warren, L. A. Reida i Whitneyinu rođakinju Dionne Warwick. Očekuje se da će Aretha Franklin, krsna kuma 48-godišnje pjevačice, svoje kumče ispratiti pjesmom.

Ključne riječi

Komentara 2

QW
qwas33333
11:50 18.02.2012.

Kevin Costner onaj glumac što ima.

AL
Alfonz
23:32 18.02.2012.

Cevin Costner nije vodio komemoraciju za za Whitney Huston kao ni Aretha Franklin niti Stevie Wonder....Komemoraciju je vodila ali samo kao najavljivačica Dionne Warwick...Ali su zato glavnu riječ u komemoraciji imali pastori baptističke crkve u kojoj je Whitnie pjevala kaoo mala...I sve smo to pratili uživo na CNN-u, a ne na internetu...Zašto novinar mora baš puno toga napisati krivo?...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije