Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemoralna ponuda

Vraća se glumi? Nude joj skoro 39 mil. kn za dvije minute u seriji!

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/3
08.01.2019.
u 14:03

Najveća prepreka u cijelom poslu, pišu britanski mediji, bio bi pristanak kraljice Elizabete

Spremni smo doći u Englesku, nećemo te zadržavati više od pola sata, ti biraj vrijeme i lokaciju, samo da serija dobije svoj kraj, stoji u poruci koju su producenti serije ‘Suits’ uputili svojoj bivšoj glumici, danas vojvotkinji Meghan Markle.

Zauzvrat, iz NBC-a bi uplatili skoro 39 milijuna kuna dobrotvornoj udruzi po Meghaninu izboru. Uloga Rachel Zane proslavila je Markle, ali se, nakon udaje za princa Harryja, odrekla glume. Producenti se nadaju kako bi je ova ponuda mogla zaista oduševiti, iako su svjesni kako su izgledi za to jako mali.

- Samo je želimo dobiti na dvije minute ispred kamera. Priča bi pratila njezin stvarni život, pa bi odigrala ulogu sretne trudnice - rekao je jedan od članova producentske ekipe za Cosmopolitan.

Najveća prepreka u cijelom poslu, pišu britanski mediji, bio bi pristanak kraljice Elizabete. Ova itekako primamljiva ponuda ‘zapalila’ je javnost na Otoku te je puno više onih koji se nadaju kako će prihvatiti ulogu.

- To su veliki novci, da se pita nju sigurno bi pristala, ali ovim potezom kraljevska obitelj približila bi se običnom puku - raspisali su se Britanci u komentarima.

VIDEO Razvodi poznatih u 2018.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
18:06 08.01.2019.

Koja odvratnost. Danas da bi imao novca trebas biti neradnik, prostitutka i beskorisna vreca buha. Ne daj Boze ikome danas,bilo gdje u Svijetu, zivjeti od rada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije