Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se

Kome će Meghan i Harry prvi dati intervju? Kraljica showbusinessa bi joj se mogla zamjeriti

Foto: PA/Pixsell
1/8
17.02.2020.
u 21:36

Oprah Winfrey nikada nije skrivala naklonjenost prema princu Harryju i Meghan Markle, ali još uvijek nije sigurno kome će Meghan i Harry prvi otvoriti dušu.

Kada su Meghan i Harry odlučili napustiti kraljevske dužnosti, medijima je počela kolati informacija da su nedvojbenu podršku dobili od jedne od najutjecajnijih žena u svijetu showbiznisa - Oprah Winfrey. Premda je to opovrgnula, činjenica je da je bila jedna od počasnih gošći Meghan Markle na njezinom vjenčanju.

Naime, 66-godišnja kraljica talk-showa mogla bi se, prema pisanjima "Women's Day" časopisa, ozbiljno zamjeriti Meghan Markle jer su glasine o prvom intervjuu kojeg Meghan planira dati nakon izlaska iz kraljevske obitelji postale neizdržive i ne idu nužno u korist Oprah.

Foto: PA/Pixsell

- Oprah je bila uvjerena da će prvi intervju s njima nakon razlaza s kraljevskom obitelji dobiti ona. S Harryjem je zajedno radila na produkciji dokumentarca o važnosti mentalnog zdravlja, a dala si je i velikog truda da se sprijatelji s Meghaninom majkom. No ako će ih Ellen zaista prva intervjuirati, onda joj je sav trud pao u vodu' - rekao je anonimni izvor blizak Oprah.

S obzirom na Meghanin odnos s popularnom voditeljicom Ellen DeGeneres, sve više postoji znakova da će umjesto Oprah Winfrey, prvi intervju s njom dobiti Ellen. Tako je pisao Daily Mail, objašnjavajući da je u pozadini te odluke izričta bliskost i stav Meghan da ju Ellen najbolje razumije.

Foto: Press Association/Pixsell

Njih dvije su se srele prilikom posjete skloništu za pse u LA-u, gdje je voditeljica uspješno potaknula Meghan da udomi svog prvog psa Bogarta i od tada su ostale u kontaktu.

Ipak, People opovrgava ove navode s izjavama izvora iz kraljevske palače koji tvrdi da vojvode od Sussexa nisu pristali na intervju i gostovanje u showu kod Ellen, jer nikad nisu bili pozvani. U svom showu DeGeneres je jednom prilikom rekla: "Vidjela sam kako ih napadaju i to nije fer. Oni su dvoje najprizemnijih ljudi koji imaju puno suosjećanja za svakoga, toliko dobrog rade za ovaj svijet".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije