Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša predsjednica

Kolinda nakon dužeg izbivanja snimljena u javnosti, pažnju privukla žutom maskom i točkicama

Zagreb: U hotelu Westin održano predstavljanje projekta Glas žena u sportu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
01.06.2021.
u 20:22

Kolinda je u dvorani održala i prigodan govor, a dok nije bila za govornicom pridržavala se epidemioloških mjera pa je tako na licu imala upečatljivu žutu zaštitnu masku kojom je privukla pozornost.

Kolinda Grabar-Kitarović danas je nakon dužeg izbivanja ponovno snimljena u javnosti. Bivša predsjednica sudjelovala je na predstavljanje projekta Glas žena u sportu u zagrebačkom hotelu Westin. Na predstavljanje je stigla u crnom odijelu klasičnog kroja ispod kojeg je imala bluzu na točkice.

01.06.2021., Zagreb - U hotelu Westin odrzano predstavljanje projekta Glas zena u sportu.Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL
Kolinda je u dvorani održala i prigodan govor, a dok nije bila za govornicom pridržavala se epidemioloških mjera pa je tako na licu imala upečatljivu žutu zaštitnu masku kojom je privukla pozornost. I ovog puta kosa joj je bila zavezana u opuštenoj punđi, frizuri kojoj je vjerna već godinama.

01.06.2021., Zagreb - U hotelu Westin odrzano predstavljanje projekta Glas zena u sportu.Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Inače, Kolinda se nakon povlačenja s predsjedničke funkcije rijeko pojavljuje u javnosti. Početkom ožujka  pridružila se ZŠEM-u u ulozi Posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte.

"U svijetu je uobičajeno da se bivši predsjednici po okončanju svojih političkih karijera angažiraju u području obrazovanja i drago mi je što sam i ja dobila takvu priliku. Način rada ZŠEM-a i ambicije za daljnji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorile su prostor za našu suradnju. Ona počinje s projektom vezanim uz sport i želju ZŠEM-a da se u budućnosti pozicionira kao regionalni centar za obrazovanje sportaša. Poznato je da oni relativno mladi završavaju sportske karijere, a vrlo često nemaju adekvatnih vještina i znanja koja bi im omogućila razvoj jednako uspješnih poslovnih karijera pa njihovi potencijali često ostaju nedovoljno iskorišteni, što je propuštena prilika i za njih kao pojedince, ali i za zajednicu“, istaknula je tada Grabar-Kitarović.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Albine Grčić

Komentara 20

GE
generacija57
21:31 01.06.2021.

Jel'završila doktorat?

Avatar kumic
kumic
20:58 01.06.2021.

gospođo ja vas tvrdo podupirem

Avatar Saburo
Saburo
21:28 01.06.2021.

Kada kreću natječaji za plaću od 8000 eura, zna li se išta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije