Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRATITE NAM SE'

Kolinda oduševila pratitelje fotografijama s ljetovanja na Jadranu: 'Nigdje kao u Hrvatskoj'

Foto: Facebook screenshot
1/5
14.08.2022.
u 14:24

Njena objava svidjela se i brojnim stranim pratiteljima, koji su nahvalili mjesta koje je posjetila, kao i cijelu Hrvatsku

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je nove fotografije s ljetovanja na hrvatskom Jadranu, i tako oduševila pratitelje. 

''Nigdje kao u Hrvatskoj'', objavila je Grabar-Kitarović na svom Facebook profilu, zajedno s brojnim fotografijama s Kornata i okolice, koje je obišla brodom. 

Brojni pratitelji oduševljeni su fotografijama koje je objavila, a brojni od njih pozvali su je da ''se vrati'' na svoje staru dužnost. 

''Predsjednice najbolja i jedna jedina, vratite nam se'', piše u komentarima. 

''Najljepša i najsposobnija gospođa Kolinda, bravo i sretno što god radili i kuda god krenuli. Sposobna, ljubazna i iznad svega ljubav prema ljudima, odlična'', pisali su drugi. 

Njena objava svidjela se i brojnim stranim pratiteljima, koji su nahvalili mjesta koje je posjetila, kao i cijelu Hrvatsku. 

Podsjetimo, Kolinda je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je objavila i snimku ''njenog prvog hoda po Pelješkom mostu''. Prije 20-ak dana javila se i sa Bola na Braču gdje je povodom otvorenja akademije ZŠEM-a održala govor. 

>> VIDEO Baku posjećuje sova za koju vjeruje da je znak pokojnog supruga: 'Oko njih je uvijek vladala ljubav'

Komentara 63

Avatar Payback
Payback
16:02 14.08.2022.

Tko je ono glasovao za zorangutana? Na kraju neće nitko priznati 😂

UJ
ujna
16:30 14.08.2022.

To je bila predsjednica, a ne ovaj šmr,,vi

BA
barbalovre
16:04 14.08.2022.

Kolinda je vila Velebita prema degeneriku slučajnom karijesu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije