Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila je

Kolinda Grabar-Kitarović progovorila o glumačkom angažmanu: 'Ovo mi je bilo najteže'

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/7
17.12.2020.
u 20:18

Radnja serije "Dar Mar" odvija se u 2019. godini, kada je Grabar-Kitarović bila aktualna predsjednica države, a direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman rekla je da je cijela produkcija zadovoljna njezinim angažmanom

Nakon što su se potvrdile priče o glumačkom angažmanu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u hit seriji Nove TV "Dar Mar", Grabar-Kitarović gostovala je u Dnevniku Nove TV kako bi ispričala kako je došlo do takve 'neobične' suradnje, kako se snašla na glumačkom setu, ali i ima li ambicija za još sličnih angažmana.

-Mislim da je prošlo jako dobro, barem meni.Ja sam uživala u svemu tome bilo je to prije svega za mene jedan novi izazov, probati nešto novo što u životu nikad nisam učinila, rekla je Kolinda i dodala: - Najteže mi je bilo reproducirati tekst. Nisam navikla učiti od riječi do riječi, tako da sam u svakoj sceni uvijek malo improvizirala - kazala je. 

Radnja serije "Dar Mar" odvija se u 2019. godini, kada je Grabar-Kitarović bila aktualna predsjednica države, a direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman rekla je da je cijela produkcija zadovoljna njezinim angažmanom te da se, s obzirom na manjak glumačkog iskustva, bivša predsjednica države odlično snašla. 

Datum epizode u kojoj se pojavljuje bivša predsjednica još uvijek nije poznat, no Nova TV najavljuje da će biti uskoro. 

Komentara 5

MU
Mud
20:50 17.12.2020.

Konačno u udobnim cipelama.

NO
nolimits930
22:19 17.12.2020.

a to je taj angažman za 8000 eura...

PE
penelopea12qq0
20:57 17.12.2020.

Jadnica, na sta je spala da uzica koju kintu. A sta glumi ''Predsjednicu'' drzave? Pa tu je ulogu vec odigrala i u propalome filmu u propaloj drazvi sa njom amaterkom na vlasti. Ne ponovilo se!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije