Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kava s prijateljicama

Kolinda Grabar Kitarović obavila špeceraj na Dolcu te kupila usput buket cvijeća

kolinda grabar kitarović
Foto: Mladen Pavić
1/3
18.10.2014.
u 15:01

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović iskoristila je subotnje jutro kako bi otišla na središnju zagrebačku tržnicu Dolac...

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović iskoristila je subotnje jutro kako bi otišla na središnju zagrebačku tržnicu Dolac.

Kako kaže, nešto će skuhati za prijateljice, s kojima je popila i kavu na Cvjetnom trgu. Pri odlasku s Dolca kupila je i buketić cvijeća.

Ovih dana predsjednička kandidatkinja HDZ-a uživa u malim ženskim radostima pa je tako jučer u društvu Ane Šarić posjetila Perwoll Fashion.hr.

Foto: Mladen Pavić

>>Kolinda Grabar Kitarović: Većinu toga što nosim naručujem preko interneta

>>Nives Celzijus uzalud namještala poze jer sve su oči bile uprte u Grabar Kitarović

Komentara 12

DU
Deleted user
18:09 18.10.2014.

jel ona tako svake subote ??

PI
prava istina
16:02 18.10.2014.

Mislim fakat ste me usrećili sa tom viješću. Jedino mi jaaakkkko nedostaje informacija da li je možda koristila javni wc i da li ga je platila. Eto to bi me jako usrećilo da znam.

Avatar Piktor-
Piktor-
16:41 18.10.2014.

"obavila speceraj" Jel tu netko lud ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije