Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša predsjednica

Kolinda Grabar-Kitarović dobila je angažman na Novoj TV, s televizije otkrivaju: Istina je, ostvarili smo suradnju

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/8
02.12.2020.
u 11:57

– Nova TV ostvarila je određenu suradnju s Kolindom Grabar-Kitarović, no o čemu je točno riječ, javnost će doznati uskoro – kazali su nam s Nove.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović navodno će na jedan dan postati glumica. Riječ je, kako piše Jutarnji list, o cameo ulozi u seriji "Dar Mar", u kojoj glume Ksenija Pajić, Siniša Ružić, Milan Štrljić, Roko Sikavica, Stjepan Perić, Jan Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Marko Braić, Mia Anočić Valentić, Fabijan Pavao Medvešek i drugi.

– Nova TV ostvarila je određenu suradnju s Kolindom Grabar-Kitarović, no o čemu je točno riječ, javnost će doznati uskoro – kazali su nam s Nove. Na naš upit o angažmanu, bivša predsjednica RH je rekla: – Nemojte se ljutiti, ali ne mogu još govoriti o tome. Kad bude vrijeme, rado ću odgovoriti na sva pitanja o angažmanu

Serija "Dar Mar" prikazuje se od listopada te je snimana ljetos pod strogim epidemiološkim mjerama. Prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske postaje u državi – Božene i njenih kolega policajaca Branka i Željka te umirovljenog policajca Milu u jednom malom, mirnom i pitoresknom mjestu bez signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu.

Komentara 20

Avatar film
film
14:04 02.12.2020.

pusti kolindu,daj našmrkanoga dosado nam je,nemamo kaj komentirati.....

VL
vlatko
12:18 02.12.2020.

Plameni Jazvac i ti napokom imas kaj za reci,i makar si bubnul da se zemlja trese uvjek bus nasel polovinjak da da se satobom vesele .

Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:30 02.12.2020.

Biće dopisnica iz Amerike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije