Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još je zaljubljena

Koliko emocija! Indira suprugu posvetila dirljivu objavu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, javila se i Minea

Foto: Instagram
1/9
11.04.2021.
u 19:00

Indira je ovaj put poželjela sretan rođendan suprugu Miroslavu, a za tu priliku je objavila njegovu fotografiju i posebno emotivan status.

Pjevačica Indira Levak često na društvenim mrežama objavljuje i neke situacije iz privtanog života. Indira je ovaj put poželjela sretan rođendan suprugu Miroslavu, a za tu priliku je objavila njegovu fotografiju i posebno emotivan status.

''Kada me pitaju što je sreća, ja svaki put izgovorim tvoje ime, a kada me pitaju što je ljubav, ja pomislim samo na nas dvoje. Sretan rođendan najboljem mužu na svijetu'' napisala je  pjevačica uz fotku supruga koji u naručju drži njihovu mačku. Objavu je komentirala i pjevačica i voditeljica Minea koja je isto tako Miroslavu poželjela sretan rođendan. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače,  Indiru ćemo uskoro ponovno gledati kao članicu žirija u All star sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj će se natjecati najuspješniji natjecatelji iz prethodnih sezona. Uz Indiru, u žiriju će opet sjediti i Nives Celzijus, Goran Navojec te Igor Mešin, a voditeljsku palicu ponovno će preuzeti Maja Šuput i Frano Ridjan. Levak nam je u nedavnom intervjuu kazala kako joj jako nedostaju nastupi i kontakt s publikom. 

– Ne mogu vjerovati da se u jednom trenutku moj život totalno promijenio. Nedostaje mi ona pozitivna trema koju svaki put osjetim kad se penjem na pozornicu, nedostaje mi euforija koja se stvori na koncertima kada publika čuje prve taktove pjesme, nedostaje mi sinergija između mene i njih. U ovo je vrijeme inače najviše koncerata, kada dijelim radost i sreću sa svojom publikom, kada plešemo i pjevamo zajedno. Ne znam koliko se još trebamo strpjeti, ali znam da će moj prvi koncert trajati i trajati! Svi ćete biti pozvani! A do tada ću raditi na novim pjesmama i ponuditi im najbolje od sebe, barem online, rekla je pjevačica.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivica93
19:54 11.04.2021.

ne znas tko je naporniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije