Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA OPTUŽNICE

Kokain nije kupovala Aleksandra Grdić već nepoznata ženska osoba

alex grdić
Boris Ščitar/Večernji list
01.10.2009.
u 18:10

Divni ste jer ste mi uljepšali dan. To samo potvrđuje da sam od prvog dana govorila istinu i samo istinu i ona je napokon izišla na vidjelo - rekla je manekenka.

Divni ste jer ste mi uljepšali dan. To samo potvrđuje da sam od prvog dana govorila istinu i samo istinu i ona je napokon izišla na vidjelo. Osjećala sam se tada jako tužnom što sam uvučena u priču koja ne drži vodu. No, ni na koga nisam ljuta, pa ni na te ljude koji su me optužili. Bila sam na ispitivanju i rekla da ću, bude li trebalo, ponovno doći. I dalje smatram da policija dobro radi svoj posao i ne bih više htjela ništa komentirati - kazala nam je manekenka Aleksandra Grdić kad smo je zamolili za komentar nakon što je varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo izmijenilo optužnicu kojom je sedam osoba optuženo za zloporabu opojne droge u dijelu u kojem se spominje manekenka.

Navod da je okrivljenik Edvin Majstorović Aleksandri Grdić nekoliko puta prodao kokain u neutvrđenoj količini zamijenjen je navodom da je okrivljenik prodao kokain nepoznatoj ženskoj osobi koja se koristila tim brojem mobitela.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
17:27 08.01.2010.

Aktivisti Milana Bandinja brišu mi postove i acount,no to ne umanjuje činjenicu de se razveo da bi dobio stan,te pijan bježao policajcu nakon što je skrivio prometnu nezgodu 2002. Licemjerna banda s licemjernom politikom..kao više nije komunjara,sad je ogroman katolik..šatro,a USKOK protiv Bandinja vodi 21 istragu

DO
dovla
08:57 04.11.2009.

Možda je Fify kupio cocu pa je overdoziro....Grdić nekoliko puta prodao kokain u neutvrđenoj količini zamijenjen je navodom da je okrivljenik prodao kokain nepoznatoj ženskoj osobi koja se koristila tim brojem mobitela. Pa nisam znao da manekenke daju ovisnicima tel.iz usluge za kupnju coce.Gos.suče i vi to pušite,da i vi ne zovete sa njenog broja . SRAMOTA

Avatar Rubirosa
Rubirosa
08:44 26.10.2009.

Sto nas zajebavate????Jeeee,kokain je kupila Slogarova sestra...........:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije