Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao u beogradu

Kojić nakon šuškanja o svađi sa Severinom objavio fotku i poručio: Kad bi se svi držali ljubavi

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/7
19.05.2020.
u 19:30

Severina i Igor Kojić prema pisanju medija u Srbiji prolaze kroz krizu.

Mediji u Srbiji zadnjih nekoliko dana pisali su često kako postoje trzavice u braku Severine i Igora Kojića. Navodno su se posvađali dok je Severina bila u Beogradu i prema pisanjima nekih medija bilo je tu povišenih tonova i plakanja. Severina se vratila iz Beograda u Zagreb kad se i njezin sin vratio u Zagreb, a Igor je po svemu sudeći ostao u Beogradu jer za Severinin rođendan nije bio s njom u Zagrebu. Danas je Igor objavio jednu poruku patrijarha Pavla i napisao kako je to sažetak nakon odrađenog vježbanja:

1/10

Workout summary: ,,Kada bi se svi držali ljubavi, ova zemlja bi bila raj. Ali kad bi se svi držali bar onog što je malo manje od ljubavi – jer,  ljubav je veza savršenstva – kada bi se makar držali principa „što želite sebi, to činite drugima; što ne želite sebi, to ne činite drugima“,  onda bi zemlja, ako ne bi postala baš raj, bila blizu raja.". Na Instagramu je Igor uklonio kao naslovnu fotografiju sebe sa Severinom, ali još uvijek se prate na ovoj društvenoj mreži. Inače, Severina je prošli petak bila na ispitivanju na policiji, ali zbog tajnosti postupka ne smije davati izjave o tom slučaju.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije