Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ju gledao u oči

Koji dekolte! Halle Berry 'hipnotizirala' Jaya Lena

Halle Berry
Screenshot/YouTube
12.03.2013.
u 14:02

Leno si nije mogao pomoći i zadržati misli za sebe pa je, nakon što je pohvalio glumičinu haljinu s dodjele Oscara, dodao da mu se sinoćnja haljina "sviđa još više".

Slavni američki voditelj Jay Leno obično u svojoj emisiji "The Tonight show" gleda goste ravno u oči, no sinoć si nije mogao pomoći jer je glumica Halle Berry došla u izazovnoj haljini koja je otkrivala njezin dekolte.

Leno si nije mogao pomoći i zadržati misli za sebe pa je, nakon što je pohvalio glumičinu haljinu s dodjele Oscara, dodao da mu se sinoćnja haljina "sviđa još više".

Glumica je u emisiji potvrdila da će reprizirati ulogu Storm u nadolazećem X Menu. – To je uloga koju volim, a gledatelji vole cijelu seriju. Oni stvarno vole Storm. To je kao u obitelji, bit će zabavno biti opet zajedno s Hugom Jackmanom i svima ostalima – rekla je glumica.

No, pitanje je je li je Leno doživio s obzirom na to da je cijelu emisiju gledao u njezin dekolte.

>>Halle Berry Božić slavi u Parizu sa zaručnikom, ali bez kćeri Nahle

Ključne riječi

Komentara 3

BA
beto_alonso
14:22 12.03.2013.

meni je halle berry daleko zgodnija od david bowie-a

CA
cactus
16:14 12.03.2013.

eto i ja zurim :)

BR
branko61
23:39 12.03.2013.

Ne bi joj ni kune uzeo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije