Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro raspoložena

Koja je tajna osmijeha Nataše Janjić Lokas?

premijera Harms
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/12
08.03.2014.
u 11:20

Brojni su poznati glumci sinoć stigli na premijeru nove predstave kazališta Kerempuh "Živio Harms! Čuda postoje"

Brojni su poznati glumci sinoć stigli na premijeru nove predstave kazališta Kerempuh "Živio Harms! Čuda postoje", nastale po izboru iz djela ruskoga avangardnog književnika Daniila Harmsa, među kojima su bili i Nataša Janjić Lokas i njen suprug Joško Lokas.

No, nisu bili jedini bračni par koji je za večernji izlazak u petak navečer odabrao kazalište. Lejla i Tarik Filipović također su dobro raspoloženi stigli u Kerempuh.

Osim njih, na premijeri su viđeni i Mia Begović, Mia Elegović, Iva Mihalić, Vinko Brešan, Goran Grgić, Hrvoje Kečkeš i mnogi drugi.

>>Izgleda li Nataša Janjić Lokas ikad loše?

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Komentara 3

SE
sestrićna
11:58 08.03.2014.

a ko je ta nataša tanja vanja ..neka ruskinja?

BI
billynik
12:21 08.03.2014.

Živjelo novinarstvo!

QW
qwas33333
12:10 08.03.2014.

tajna je u kiselim krastavcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije