Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Račun

Koja je štedljivija? Ovoliko su Kate i Meghan potrošile na odjeću u 2019. godini

Foto: PA/Pixsell
1/11
04.01.2020.
u 10:56

Najskuplja kombinacija koju je Kate nosila u prošloj godini bio je na dodjeli BAFTA nagrada kada je nosila haljinu s potpisom  Alexandera McQueena i cipele Jimmy Choo. Ta kombinacija je koštala oko 40 tisuća kuna.

Meghan Markle mnogi su modni stručnjaci proglasili jednom od najbolje odjevenih žena, a britanski mediji stalno su joj prigovarali kako previše  novaca troši za odjeću i stalno ponavljali kako se treba ugledati na Kate Middleton koja često reciklira odjevne kombinacije.

Kate u svom ormaru ima dosta odjeće s potpisom poznatih dizajnera, ali isto tako veliki dio njezinog ormara popunjen je odjećom high street brendova. Meghan je htjela ostaviti dobar dojam kod britanskih modnih kritičara i svoj ormar je popunila dizajnerskim komadima koji su poprilično koštali.

Kad se podvuče crta za modnu 2019. kod vojvotkinje od Cambridgea i Sussexa zbroj kaže kako je Kate i dalje štedljivija od Meghan. Naime, Kate je na garderobu u prošloj godini potrošila oko 900 tisuća kuna, dok je Meghan za odjeću izdvojila 1,8 milijuna kuna.  Najskuplja kombinacija koju je Kate nosila u prošloj godini bio je na dodjeli BAFTA nagrada kada je nosila haljinu s potpisom Alexandera McQueena i cipele Jimmy Choo. Ta kombinacija je koštala oko 40 tisuća kuna. 

Britanci su joj tako upisali još jedan minus, a Kate je opet zaradila bodove kod britanske javnosti. Inače, Meghan i princ Harry sa sinom Archiejem još uvijek su na godišnjem odmoru. Dio vremena proveli su kod Meghanine mame u Los Angelesu, a dio u Kanadi. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mann tga
Mann tga
11:04 04.01.2020.

Zaboli me za njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije