Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samozatajne ljepotice

Koga ljube nogometaši Dinama? Lejla je nabrijavala atmosferu, Tea ljubila svog Brunu

Foto: Instagram
08.03.2019.
u 21:05

Lejla Hajrović ‘nabrijavala’ je atmosferu na stadionu, Tea Slavica, svom Bruni je čestitala poljupcem, a Helena Matić odjenula je dres.

Povijesnu utakmicu nogometaša Dinama i pobjedu nad Benficom u osmini finala Europske lige na tribinama Maksimira pratile su i djevojke i supruge plavih nogometaša. Ponosne djevojke na Instagramu objavljivale su fotografije i videa s utakmice te tako dale podršku svojim voljenima.

Lejla Hajrović, supruga sjajnog Dinamova krila Izeta Hajrovića, utakmicu je pratila u suprugovu društvu, a atmosferu je na Instagramu “nabrijavala” prije utakmice objavivši video na kojem Izet i ona pjevaju “Dinamo ja volim” vozeći se prema stadionu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Tea Slavica, 19-godišnja djevojka Brune Petkovića, utakmicu je pratila iz maksimirske lože, a nakon utakmice objavila je i fotografiju na kojoj Bruni, koji je zabio pogodak za pobjedu, daje poljubac.

Foto: Instagram Asos

Helena Matić, djevojka Dinamova vratara Dominika Livakovića, na stadion je stigla u dresu svojeg dečka s brojem 40. Na stadionu je bila i Anita Gavranović, trudna supruga napadača Marija. I ona je objavila video s utakmice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije