Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA

Kobe Bryant je osim NBA prstena osvojio i Oscar: 'Dokazao sam da košarkaši mogu i više'

Kobe Bryant
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/4
27.01.2020.
u 10:58

Njegov film "Dear Basketball" (Draga košarko) temeljio se na  oproštajnom pismu kojim je u studenom 2015. na The Player's Tribuneu objavio da će na kraju sezone završiti karijeru.

Pokojna košarkaška legenda Kobe Bryant prije dvije godine je osvojio i najveću filmsku nagradu - Oscar, i to u u kategoriji kratkog animiranog filma.

Njegov film "Dear Basketball" (Draga košarko) temeljio se na  oproštajnom pismu kojim je u studenom 2015. na The Player's Tribuneu objavio da će na kraju sezone završiti karijeru. Redatelj filma i animator je Glen Keane, a glazbu je napisao čuveni John Williams.

- Od košarkaša se očekuje da šuti i dribla loptu, drago mi je da sam dokazao da možemo više. Hvala Akademiji na ovoj nevjerojatnoj časti. Hvala Johnu Williamsu za nevjerojatnu glazbu koju je napisao, Verizonu što je vjerovao u film. Hvala ti, Molly Carter, na svemu jer bez tebe danas ne bih stajao ovdje, kao i mojoj supruzi Vanessi i našim kćerima Nataliji, Gianni i Bianki. Volim vas svim srcem. Vi ste moja inspiracija - kazao je na dodjeli Kobe Bryant.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije