Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodin savršeni

Kandidatkinja ljuta na suparnice: 'Promijenile su osobnost!'

Foto: RTL
1/6
09.12.2018.
u 15:52

Klari nikako nije jasno zašto su neke kandidatkinje odlučile zatajiti jesu li Gorana poljubile ili ne.

Klaru Perko, kandidatkinju showa "Gospodin Savršeni" iznenadile su reakcije ostalih djevojaka s kojima se natječe kako bi osvojila Gorana Jureneca.

Njoj nikako nije jasno zašto su neke odlučile zatajiti jesu li Gorana poljubile ili ne. 
- To je normalno pitanje: Hej, jeste se poljubili? Ako jeste, što ne kažeš? Da mene netko ljubi, ja bih svima rekla, napisala bih na zid French kiss, kaže simpatična Njemica.

Jurenec je već poljubio Daisy Zaccarin i Aleksandru Mitrović, a Klara se pribojava da baš nju nije poljubio jer je sudjelovala u showu "Adam i Eva", gdje je bila obnažena.

- Kako taj Goran mora ljubiti da svi ovdje promijene svoju osobnost? Moram i ja to doživjeti, odjednom ću letjeti, prenosi RTL zaključak miljenice publike.

GALERIJA Gdje su danas zvijezde i pobjednici glazbenih realityja
 

1/16
Ključne riječi

Komentara 1

NA
narcis660
18:50 09.12.2018.

Dibi dus !!!!!! Ili bolje rečeno dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije