Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljna je

Klara iz 'Gospodina Savršenog' bila je na estetskoj operaciji i pohvalila se rezultatom

Foto: Instagram
1/7
30.04.2021.
u 16:41

Klara Perko u prvoj sezoni showa pokušala je osvojiti Gorana Jureneca, a sada se pohvalila rezultatom estetske operacije na kojoj je bila prije mjesec dana.

Bivša natjecateljica u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni" Klara Perko nedavno je operirala nos u Düsseldorfu i učinila je to, kako sama kaže zbog problema s disanjem i pričala je nazalno. Nakon operacije i oporavka ispričala je koliko je zadovoljna rezultatom.

- Moram priznati da je mene teško zadovoljiti zato što jedan dan želim prirodan rezultat, već idući nešto jako efektno, a i prava sam perfekcionistica. No šalu na stranu, sviđa mi se moj novi nos, mislim da odgovara mojem licu, da izgleda prirodno - doktor se jako potrudio - ispričala je za RTL. Kaže kako nije protivnica estetskih operacija ako se s njima ne pretjera te je otkrila što bi još bila voljna promijeniti na sebi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Možda nekad u budućnosti sredim još grudi i trbuh. No o tome ću još dobro razmisliti, korak po korak. - rekla je Klara. Dodala je kako se njezin novi izgled sviđa njezinim prijateljima te da je sam oporavak trajao desetak dana.  Osim po sudjelovanju u showu "Gospodin Savršeni" Klara je poznata i po sudjelovanju u njemačkom showu 'Adam traži Evu' u kojem se u potpunosti ogolila.
-- Sigurno će reći da sam glupača i da sam sama kriva za to, ali pogriješila sam i želim to popraviti. To je dio moje prošlosti i ovo sada je moje novo lice - rekla je Klara dok je pokušavala osvojiti srce Gorana Jureneca u showu "Gospodin Savršeni".

VIDEO Mirta Miler, zagrebačka majstorica transformacije koju prati 5,1 milijuna ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije