Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
publika traži još

Klapa Rišpet zbog velikog interesa publike održati će još jedan koncert

18.01.2019.
u 21:04

Podsjetimo, Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom 'Ćaća', te su nagradom Cesarica u kategoriji 'Hit godine klapske glazbe' za pjesmu 'Reći ćeš mi fala' pobijedili 2017. godine

Jedna od naših najpopularnijih klapa -Klapa Rišpet, rasprodala je svoj prvi veliki zagrebački koncert, u dvorani Vatroslava Lisinskog, 26.02.2019., te je radi iznimno velikog interesa publike zakazan još jedan dan kasnije.

Svi ljubitelji klapske pjesme imat će priliku uživati u prekrasnoj večeri za pamćenje, prepunoj emocija i dalmatinske glazbe. Neke od njihovih najpoznatijih pjesama kao što su 'Kad je pošla ća', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Fališ mi', 'Prsti zapleteni', 'Samo njoj ću pivat', 'Šapnut ću ti tajnu',samo su neke od skladbi uz koje su se rodile mnoge ljubavi, uz koje su se otplesali prvi plesovi, stvorila prijateljstva i najljepše uspomene.

Na pozornici Lisinskog, klapi Rišpet pridružit će se i gosti koji će svojim nastupima također uveličati ovu, već ionako veličanstvenu manifestaciju. Ovaj klapski koncert godine je nešto što se ne propušta jer nije događaj koji se može vidjeti svaki dan. Spoj Dalmacije, temperamenta, najljepših stihova, daška Juga i Bure, mora, ljubavi, sve će se to moći osjetiti u srcu Zagreba.

Podsjetimo, Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom 'Ćaća', te su nagradom Cesarica u kategoriji 'Hit godine klapske glazbe' za pjesmu 'Reći ćeš mi fala' pobijedili 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i ove godine s pjesmom 'Šta mi ljube oćeš kazat'.

Pogledajte video klape Rišpet:


 
Ključne riječi

Komentara 3

PA
Pajkoslava2
22:23 18.01.2019.

Meni nije jasno i voljela bih da mi netko objasni. Klapa je sastav koja pjeva isključivo A capella, zar ne? Gledam na TV prijedloge za Cesaricu godine i među prijedloge za Klape, svaki taj sastav nije imao A od A capelle. Nego se čuju bubnjevi, synth, gitare itd .. Takve skupine bi se onda trebali zvati VIS (Vokalno instrumentalni sastav), a ne klape. Ili sam ja u krivu? Zbog čega onda uporno se guraju pod klape kada to nisu. Ne zvuče ništa drugačije niti posebno ako nisu a capella.

NI
niksonja59
14:19 19.01.2019.

Neka ih,dobro pivaju/sviraju.

NI
niksonja59
14:21 19.01.2019.

Kada nismo dobri u politici,a ono Bogati,pisma nam ide i to dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije