Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan mode u NY

Kirstie Alley smršavjela čak 40 kg i zasjala na modnoj pisti

kirstie (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/5
14.09.2011.
u 16:30

– Debljina je noćna mora koja me muči otkad znam za sebe. Isprobala sam sve dijete i čudotvorne čajeve, ali samo red, rad i disciplina tope moje kilograme – izjavila je nedavno glumica.

Hvala svim mršavim manekenkama koje su mi dopustile prošetati modnom pistom. Provela sam se kao nikad u životu, napisala je na Twitteru Kirstie Alley (60). Glumica je šesti dan newyorškog Tjedna mode nosila reviju dugogodišnjeg prijatelja, malezijskog dizajnera Zanga Toija. Blistala je u dugačkoj haljini i kaputu s kristalima i dijamantima, a publika ju je nagradila pljeskom i povicima oduševljenja. Zang joj je poslije revije darovao haljinu koja joj se najviše svidjela.

– Uživala sam na modnoj pisti, ali gluma je ipak moja najveća ljubav. Manekenke moraju biti poslušne i stalno nasmiješene, a ja nisam takav tip žene. Draže mi je biti razmažena glumica i diva – kroza smijeh je komentirala Kirstie. U showu “Ples sa zvijezdama” ove je godine smršavjela 40 kilograma i ponosna je, kaže, što napokon stane u konfekcijski broj 40.

– Debljina je noćna mora koja me muči otkad znam za sebe. Isprobala sam sve dijete i čudotvorne čajeve, ali samo red, rad i disciplina tope moje kilograme – izjavila je nedavno glumica. Borbu s viškom kilograma lani je dokumentirala u televizijskom showu “Kirstie Alley’s Big Life”. Prvi manekenski angažman proslavila je šetnjom i večerom s tajanstvenim mlađim muškarcem. Nije željela otkriti njegovo ime i jesu li u vezi.

Komentara 1

TM
trade_mark
20:13 15.09.2011.

(ne)poštovane i netalentirane posvuduše, starlete, wannabe glumice/pjevačice/plesačice, sponzoruše, prostitutke, ženturače i ostali mulju hrvatske \"estrade\", ova je već toliko puta bila na dnu da je bilo žalosno gledati ju kako je jadna. ali usprkos toga, njeno dno je za vas bila i ostala stratosfera... jbt se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije