Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usamljena

Kirstie Alley odlazi u Italiju gdje se nada da će upoznati srodnu dušu

kirstie
Pixsell
09.06.2013.
u 20:00

Glumica je usamljena otkako su se djeca odselila od nje i zato se nada da će tijekom odmora u Italiji pronaći muškarca svog života

Kirstie Alley ljetni odmor planira provesti u Italiji gdje, tvrde njeni prijatelji, želi pronaći novog dečka.

- Uvjerena je kako će se zaljubiti ako ode u Italiju, želi pronaći mlađeg muškarca koji bi obogatio njen ljubavni život - tvrde prijatelji 62-godišnje glumice. Kirstie iza sebe ima dva propala braka, sa Bobijem Alleyjem u braku je provela sedam godina dok je sa Parkerom Stevensonom bila u braku 14 godina i s njim ima dvoje djece Williama (21) i Lillie (19).

- Kirstie nije bio problem što je sama odgajala djecu ali sada kad su odrasli i kad su se odselila od nje osjeća se usamljeno i zato silno želi pronaći srodnu dušu - vele njeni prijatelji.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije