Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila

Kim sprema novi multimilijunski posao s Appleom koji će razveseliti fanove realityja

Foto: Instagram
1/9
14.10.2020.
u 07:00

Nakon što je Kim najavila kraj svog revolucionarnog reality showa koji je bio na malim ekranima dugih 14 godina u čak 20 sezona, Apple TV Plus navodno je prišao reality zvijezdi i ponudio joj novu priliku, znajući da bi tako pridobili potpuno novu, a milijunsku, publiku na svoje servise.

Unatoč svim obiteljskim dramama, Kim Kardashian, čini se, sprema novi multimilijunski posao. Zvijezda realityja 'Keeping up with the Kardashians' sprema se potpisati s ni manje ni više nego Appleom. Točnije, njihovim streaming servisom - Apple TV Plus, piše Mirror. 

1/8

Nakon što je Kim najavila kraj svog revolucionarnog reality showa koji je bio na malim ekranima dugih 14 godina u čak 20 sezona, Apple TV Plus navodno je prišao reality zvijezdi i ponudio joj novu priliku, znajući da bi tako pridobili potpuno novu, a milijunsku, publiku na svoje servise. KUWTK je pratio živote Kim i njezine šire obitelji u Kaliforniji, a time su iznjedrili kult kojim su samo nizali svoje milijune. Još 2017. godine, Kimina majka i menadžerica Kris Jenner sklopila je s E!-jem ugovor vrijedan 115 milijuna funti za pet sezona.

Izvori kažu da je Apple 39-godišnjakinju dugo promatrao u produkciji i snimanju niza formata prije nego li su joj osobno prišli s prijedlogom. Kim, koja je udana za repera Kanyea Westa (43), jedna je od najvećih svjetskih reality zvijezda.

"Apple želi sklopiti ugovor s Kim prije nego što to učini bilo koji drugi streaming konkurent. Znaju da ima ogromnu bazu obožavatelja u SAD-u i Britaniji i mogli bi revolucionirati položaj Apple TV-a među Netflixom i Disney Plusom", kazao je izvor.

1/5

Vjeruje se da samo Kim vrijedi 270 milijuna funti, a zarađivala je oko 4,5 milijuna funti po sezoni. Izvor je rekao da Kim sada želi iskoristiti svoju zvjezdanu moć kako bi akumulirala još više milijuna.

"Želi stvoriti svjetsku streaming emisiju s Appleom ili Netflixom nakon završetka KUWTK-a. Netflix je također zainteresiran za razgovor s njom tako da Kim ima lepezu izbora trenutno", zaključio je izvor.

Appleov uzlet na televiziju uključivao je zvijezde poput Oprah Winfrey, Jennifer Aniston i Reese Witherspoon i pokazao se kao vrlo uspješnom idejom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije