Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inače ne pije

Kim se napila i na tulumu otkrila tajnu koju je htjela još držati u tajnosti

Foto: PA/Pixsell
1/5
15.01.2019.
u 11:44

Dobit ćemo sina. Malo sam popila na božićnom tulumu i rekla sam ljudima tu informaciju, izjavila je u televizijskoj emisiji reality zvijezda.

Kim Kardashian i Kanye West dobit će četvrto dijete koje će im roditi nadomjesna majka.

Reality zvijezda u emisiji Andyja Cohena potvrdila je informaciju da u njenu obitelj stiže prinova, a otkrila je i spol djeteta.

– Dobit ćemo sina. Malo sam popila na božićnom tulumu i rekla sam ljudima tu informaciju, pa se već i pročulo. Ne sjećam se više kome sam rekla jer inače baš ne pijem – izjavila je Kardashianka.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da Kanye i Kim očekuju djevojčicu, ali Kim je to sada demantirala.

Reper i reality zvijezda imaju već troje djece, kći North, sina Sainta i kći Chicago koju im je prije godinu dana rodila nadomjesna majka. 

Komentara 3

Avatar Tito
Tito
13:20 15.01.2019.

Perverzija

RI
rikavac
18:26 15.01.2019.

Ja sav sam se najezio od ove informacije. Spicoka

EM
EmilyHiggins
12:22 15.01.2019.

Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme.Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu,pa sam odlučio da ga pogledam.Pa,sve je to bilo istina i potpuno je promijenilo moj život. ---->>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije