Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara

Kim objavila selfie pokraj bazena, a obožavatelji su primijetili jedan detalj

Foto: Instagram
1/3
01.09.2017.
u 10:57

Reality zvijezda pohvalila se seksi figurom, ali njeni vjerni obožavatelji primijetili su da je riječ o fotografiji koju je snimila prije tri godine tijekom odmora u Meksiku

Kim Kardashian odlučila se pohvaliti svojom super linijom u kupaćem kostimu i objavila je fotografiju na kojoj u badiću leži pokraj bazena i napisala kako je baš vruć dan.

Reality zvijezda umjesto komplimenata na račun svoje seksi figure dobila je kritike kako vara obožavatelje, jer su primijetili da je istu fotografiju objavila prije tri godine.

 

 

 

It's really hot today

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Ovu fotografiju objavila je 2014.. tijekom ljetovanja u Meksiku i tada je u potpis napisala: Posljednji dan i posljednja šansa da uhvatim još malo boje. Tada je pokupila brojne komplimente jer je to bila prva fotografija na kojoj je Kim pokazala svoju figuru nakon rođenja kćeri North. 

– Svi znamo koliko je stara ova fotografija – napisali su joj obožavatelji. 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:58 01.09.2017.

tko je ta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije