Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gotovo je

Kim Kardashian zatražila razvod nakon 72 dana braka

Kim Kardashian
Twitter
31.10.2011.
u 17:30

Braku je navodno došao kraj zbog nepomirljivih razlika, a o razvodu su glasine kružile već tjednima

Nakon samo 72 dana braka američka starleta Kim Kardashian potpisala je danas papire za razvod od supruga Krisa Humphriesa.

Iako su glasine o njihovom razvodu kružile tjednima, od danas je to i službeno. Braku je navodno došao kraj zbog nepomirljivih razlika između Kim i Krisa, no Kim nije tražila poništenje braka već razvod.

Ključne riječi

Komentara 1

PP
pp
19:19 31.10.2011.

kako iznenađujuće? pa kako to? hehe...ja ne znam ko čita ove članke...ja samo vidim naslov, otvorim i odem na komentare...pa mislim da bi to trebali istražiti pa si možda racionalizirati poslovanje u budućnosti...ako ljudi ne čitaju takve članke objavite samo naslov i komentare...ne trebate se trudi s pisanjem tih 7 rečenica...samo mali dobronamjerni savjet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije