Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reklama

Kim Kardashian tuži plastičnog kirurga koji je ukrao njenu sliku

kim
Pixsell
14.03.2012.
u 16:21

Kim je na reklami odjevena u bikini uz natpis “Nemojte ugroziti svoju ljepotu ili zdravlje”. Dr. Victor Ramirez priznao je da prije odluke nije razgovarao sa zvijezdom reality showa “Kardashian\'s” te da nema ni njen broj telefona.

Najslavnija američka starleta Kim Kardashian tuži plastičnog kirurga iz Meksika jer je bez dozvole uzeo njenu fotografiju za reklamu svoje ordinacije.

Kim je na reklami odjevena u bikini uz natpis “Nemojte ugroziti svoju ljepotu ili zdravlje”. Dr. Victor Ramirez priznao je da prije odluke nije razgovarao sa zvijezdom reality showa “Kardashian's” te da nema ni njen broj telefona.

Kim je odmah kontaktirala svoj odvjetnički tim da istraži slučaj. Starleta je još prije priznala da je koristila botoks, ali da bi pažljivo promislila prije nego bi se podvrgnula plastičnoj operaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije