Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM TRUDNOĆE

Kim Kardashian se prisjetila naslovnica koje su je slomile: 'Mjesecima nisam mogla izaći iz kuće'

Foto: Instagram
1/10
06.03.2021.
u 21:00

Nakon što je pogledala dokumentarac o Britney Spears, Kim Kardashian (40) odlučila se obratiti javnosti o svojim teškim danima za vrijeme trudnoće.

Instagram i reality zvijezda Kim Kardashian (40) prozvala je na Instagramu sve koji su je vrijeđali zbog izgleda i uspoređivali s kitom ubojicom u poodmakloj trudnoći 2013. godine.

"Plakala sam svaki dan zbog onoga što se događalo s mojim tijelom, većinom zbog pritiska jer me se stalno uspoređuje s onim kako društvo smatra da bi zdrava osoba trebala izgledati - kao što su me i mediji uspoređivali s kitom Shamu", rekla je Kim, referirajući se na kita ubojicu koji je nekoć nastupao na SeaWorldu. Spomenula je da zbog toga nije htjela izaći iz kuće.

Foto: Instagram screenshot

"Bila sam sramoćena na tjednoj bazi na naslovnicama (...) To me zaista slomilo", rekla je Kardashian te izdvojila neke od njih.

Foto: Instagram screenshot

Prisjetila se svog neugodnog iskustva nakon što je pogledala dokumentarac o Britney Spears koji prati njezin uspon u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007. godine. 

Foto: Instagram screenshot

Kardashian (40) je napisala da mediji "znaju biti vrlo traumatizirajući i da mogu slomiti i najsnažniju osobu". 

Podsjetimo, Kim je rodila kćer North u lipnju 2013., sina Sainta 2015., a kasnije je dobila još dvoje djece od surogat majki. Prošli mjesec je podnijela zahtjev za rastavu od repera Kanyea Westa s kojim je bila u braku gotovo sedam godina. Rijetki parovi prežive kobnu sedmu godinu braka, a čini se da je to presudilo i Westovima. Kim će pokušati riješiti sve potajno, no Kanye, poznat po tiradama na društvenim mrežama, ali i na koncertima, najvjerojatnije neće dopustiti da cijela ova situacije prođe mirno.    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije