Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječita inspiracija

Kim Kardashian rado bi bila kao glumačka diva Elizabeth Taylor

Kim Kardashian
07.01.2012.
u 20:35

Poznato je da je pokojna glumica veliki uzor 31-godišnjoj reality zvijezdi, koja je nedavno na aukciji za 65 tisuća dolara kupila tri narukvice legendarne glumice.

Reality zvijezda Kim Kardashian stavila je na svoj Twitter profil fotografiju na kojoj blista u elegantnom izdanju. Žarko crveni ruž i retro kovrče savršeno joj pristaju, a Kim je odala i tko joj je poslužio kao inspiracija za odličan set fotografija.

- Šaljem vam malo duha Elizabeth Taylor - napisala je ispod fotografije.

Poznato je da je pokojna glumačka diva velika inspiracija 31-godišnjoj Kim, koja je nedavno na aukciji za 65 tisuća dolara kupila tri narukvice legendarne glumice.

Fotografije koje je Kim snimila pratit će kampanju za novi parfem najpoznatije sestre Kardashian “True Reflection”.

Ključne riječi

Komentara 2

NY
Nyc1
21:34 07.01.2012.

E sada joj treba jos sponzor ala Richard Burton i novi CIRKUS sa draguljima moze zapoceti !

MU
munja007
10:39 11.01.2012.

daj odi vrit..ak ova ima ikakve veze sa liz taylor onda sam ja david bowie ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije