Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijamanti su vječni

Kim Kardashian potrošila 65.000 dolara na nakit Liz Taylor

kim
Pixsell
15.12.2011.
u 13:25

Kim se na aukciji žestoko borila da dobije komade nakita koji su joj se najviše sviđali kako bi imala lijep podsjetnik na svog idola

Starleta Kim Kardashian imala je čast intervjuirati divu Elizabeth Taylor samo mjesec dana prije smrti, a sada je na aukciji kupila i nakit koji je Taylor obožavala. Za tri dijamantne narukvice i jednu narukvicu od žada Kim je "iskeširala" 65.000 dolara.

Kim se na aukciji žestoko borila da dobije komade nakita koji su joj se najviše sviđali kako bi imala lijep podsjetnik na svog idola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije