Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruši sve granice

Fanovi pokupovali parfeme Kim Kardashian bez da su ih pomirisali!

Foto: PA/Pixsell, DPA/Pixsell
1/3
24.11.2017.
u 06:30

Popularna starleta Kim Kardashian slavi slatki miris uspjeha. Liniju parfema rasprodala u samo 6 dana i zaradila 93,8 milijuna kuna.

Kim Kardashian, starleta poznata po ulozi u reality showu "Keeping up with the Kardashians" i braku s reperom Kanyeom Westom, srušila je rekorde prodavši liniju parfema u samo šest dana.

Kim, koja se već može pohvaliti sa uspješnom linijom šminke i odjeće, postala je bogatija za nevjerojatnih 11 milijuna funti, što je približno 93,8 milijuna kuna, prenosi The Sun

Zvijezda je zahvalila svojim vjernim fanovima koji su dokazali koliko joj vjeruju, upravo time što su kupili parfem ne znajući kako on stvarno miriše, jer radilo se o online kupovini preko koje nisu mogli koristiti tester.

- Iznimna je čast što ste mi vjerovali - rekla je i nadodala:

- Znam da je to bilo ludo. Ovo je prvi put da je netko stvarno prodao parfeme online bez testera, znate, bez da ih je kupac pomirisao prije."

Cijena početnih 300 000 komada bila je 26 £ (oko 220 kn) za bočicu od 30 ml, te 45 £ (oko 380 kn) za bočicu od 75 ml.

Kolekcija se sastojala od 3 cvjetna uzorka. Bočice više nisu dostupne online na stranici KKWFragrance.com, no uskoro će obnoviti zalihe jer potražnja za parfemima raste iz dana u dan.

1/8

Komentara 3

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
08:29 24.11.2017.

Ako u hrvatskim novinama jedan polupismeni novinar napiše čisti srbizam "BEZ DA" nameće se pitanje što rade lektori u tim novinama ? Ovaj oblik „BEZ DA“ je ubačena podvala s istoka kao rugalica Hrvatima što u našem jeziku nema tog nepotrebnog „DA“. Na žalost mladi ponekad i u šali, nepromišljeno usvajaju srpske podvale te tako nesvjesno sâmi prljaju jezik, što i jest srpski cilj...

TO
toljaga22
06:47 24.11.2017.

budsle

ME
Menjik
11:26 24.11.2017.

Njezini fanovi gori od iOvaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije