Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na twitteru

Kim Kardashian je ovom objavom oduševila Srbe

Foto: Instagram
1/9
08.01.2020.
u 13:32

Podsjetimo, Kim je u listopadu boravila u Armeniji, domovini svojih predaka, a na Instagramu je objavila kako se tamo i krstila sa svojom djecom.

Reality zvijezda Kim Kardashian svojim je pratiteljima preko Twittera čestitala pravoslavni Božić.

Tim potezom oduševila je svoje obožavatelje te vjeroispovijesti, a među njima je bilo i mnogo Srba.

Foto: Twitter

"Sretan armenski Božić", napisala je Kim čiji je pokojni otac Robert porijeklom iz Armenije. "I srpski",  komentirali su obožavatelji iz Srbije i odgovorili joj: "Hristos se rodi!"

Foto: Twitter


Podsjetimo, Kim je u listopadu boravila u Armeniji, domovini svojih predaka, a na Instagramu je objavila kako se tamo i krstila  sa svojom djecom. 

– Hvala Armeniji na ovom nezaboravnom putovanju. Blagoslovljena sam što sam krštena sa svojom djecom u Majčinskoj katedrali svete Majke Božje, glavne katedrale u Armeniji koja se ponekad naziva i Vatikanom Armenske apostolske crkve. Ova je crkva sagrađena 303. godine – napisala je Kim pokraj fotografije na kojoj je sa šestogodišnjom kćeri North. Kim je krstila i drugu djecu: 4-mjesečnog Psalma, jednoipolgodišnju Chicago te trogodišnjeg Sainta.

Inače, Kim i suprug Kanye West prije četiri godine u Jeruzalemu su već krstili kćer North u armenskoj crkvi. Ovog puta Kanye nije bio prisutan, no podršku Kim došla je dati sestra Kourtney s djecom.  

Komentara 7

Avatar Gastalbajter
Gastalbajter
13:50 08.01.2020.

I kakve sad to ima veze s nama?

DU
Deleted user
13:46 08.01.2020.

Jaoooo, evo me nakon što sam 7 dana bio blokiran. Moj drugi nick također. Nisam mogao davati niti lajkove! Više ne komentiram jer ako što napišem odoh u ropotarnicu novih 7 dana.

Avatar Radagast
Radagast
21:47 08.01.2020.

U redakciji su se palile baklje i pucale petarde. Sad slijedi krečenje zidova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije