Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklon je poklon

Kim Kardashian bivšem suprugu ne vraća zaručnički prsten

Kim Kardashian (1)
Ian West Press Association PIXSELL
05.11.2011.
u 20:47

Starleti Kim Kardashian, koja se nakon samo 72 dana braka razvodi od košarkaša Krisa Humphriesa, ni na kraju pameti nije vratiti mu dva milijuna dolara vrijedan zaručnički prsten.

Starleti Kim Kardashian, koja se nakon samo 72 dana braka razvodi od košarkaša Krisa Humphriesa, ni na kraju pameti nije vratiti mu dva milijuna dolara vrijedan zaručnički prsten ukrašen velikim 20,5 karatnim dijamantom! Potvrdila je to Kris Jenner, njezina mama i menadžerica u emisiji “Dobro jutro, Ameriko”.

 

– Prsten je poklon, a pokloni se ne vraćaju – mrtva-hladna rekla je mama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije