Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretrage

Kim je briznula u plač kada joj je liječnik rekao dijagnozu

Foto: Youtube screenshot
1/8
10.09.2019.
u 14:01

- Tvoja antitijela su pozitivna na lupus i reumatoidni artritis - rekao joj je liječnik, a Kim je počela plakati.

Kim Kardashian u novim epizodama svog realityja "Keeping Up With The Kardashians" otkrila je kako ima ozbiljne zdravstvene probleme. Nakon što je primijetila kako su joj zglobovi već neko vrijeme otečeni te kako je konstantno umorna, potražila je pomoć liječnika. 

- Zglobovi me jako bole i bol je prodorna, nije kao inače kad me bole zglobovi - govori Kim pred kamerama. Odlučila je napraviti pretrage i od liječnika je ubrzo dobila nalaze, a telefonski razgovor Kim i liječnika prikazan je u njezinom realityju.

- Tvoja antitijela su pozitivna na lupus i reumatoidni artritis - rekao joj je liječnik, a Kim je počela plakati.

Malo se smirila nakon što joj je objasnio kako je riječ o nalazima koji nisu sto posto točni i zato će morati napraviti dodatne pretrage kako bi bila sigurna u dijagnozu, jer samo nalazi krvi ne mogu potvrditi ovu dijagnozu. 

Kim je priznala kako samo razmišlja o najgorim opcijama i ishodima otkako je čula da možda ima autoimunu bolest.

- Dok ne napravim sve pretrage i dok ne dobijem nalaze stalno ću se pitati što mi je i kako da to riješim - rekla je Kim.

Ključne riječi

Komentara 6

PB
Pećinski_Bog
14:44 10.09.2019.

Kad napišu Kim, uvijek prvo pomislim na Kima pozitivca, a ne na Kim *****...

DU
Deleted user
09:50 11.09.2019.

Tja, kaj se more. I bjelosvjetski tzv. selebritiji imaju pravo i obvezu, upravo kao i tzv. obični ljudi, oboljeti od najrazličitijih bolesti. Zbog zdravstrvenih tegoba te Kimice u slobodnoj, samostalno i suvreneoj Hrvatskoj ipk nije potrebno proglašavati dan žalosti.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
16:20 10.09.2019.

Niti lupus niti artritis nisu šala. Ako joj već zglobovi natiču tada treba vidjeti da li sve što jede i kemikalije kojima se izlaže jesu dobri kod takvih simptoma. Hitno vidjeti što mora promijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije