Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUROGAT MAJKA

Kim i Kanye postat će roditelji po četvrti put

Kim Kardashian
Foto: PA/Pixsell
1/4
02.01.2019.
u 20:18

Par se još uvijek nije oglasio kako bi potvrdio pisanja američkih medija, no već su lani, kada se rodila mala Chicago, objavili kako će sigurno imati još djece.

Kim Kardashian i kanye West u svibnju će postati roditelji četvrti put. Kako pišu američki mediji, radi se o dječaku kojeg će im ponovno roditi surogat majka, budući da Kim zbog zdravstvenih razloga više ne može zatrudnjeti.

 

Petogodišnju North i trogodišnjeg Sainta rodila je prirodnim putem, dok je jednogodišnju kćerkicu Chicago također rodila surogat majka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Par se još uvijek nije oglasio kako bi potvrdio pisanja američkih medija, no već su lani, kada se rodila mala Chicago, objavili kako će sigurno imati još djece. Pohvalili su iskustvo sa surogat majkom, a još uvijek se ne zna hoće li im ista žena roditi i četvrto dijete. Kim i Kanye prošlog ljeta  objavili su kako imaju još jedan zamrznuti embrij, te da će sigurno ići na četvrto dijete.

Premda je Kanye kazao kako želi veliku obitelj, Kim je izjavila da je noj sasvim dovoljno četvero djece. 

Celebrity baby boom: Pogledajte koga je sve razveselila prinova u 2018. godini

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
Zagorec101
08:48 03.01.2019.

Kaj im još nisu zabranili razmnožavanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije