Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fanovi nisu oprostili

Khloe mu je oprostila nevjeru, ali postavila je sljedeće uvjete

Foto: Instagram
1/4
18.04.2018.
u 13:12

Khloe Kardashian zabranila je dečku Tristanu Thompsonu odlaske u striptiz-barove.

Khloe Kardashian oprostila je nevjeru Tristanu Thompsonu, ali postavila mu je uvjete kojih se mora pridržavati ako želi da im veza  uspije, piše The Mirror.

Samo nekoliko dana prije nego što mu je rodila kći True zvijezda reality showa "Keeping Up With The Kardashians" otkrila je kako je košarkaš vara. Članica klana Kardashian Jenner oprostila mu je sve jer želi da zajedno odgajaju kćer i zato mu je zabranila izlaske i odlaske u striptiz-barove koje je redovito posjećivao tijekom njezine trudnoće. 

Khloe mu je možda oprostila, ali njezini obožavatelji nisu i na njegovim društvenim mrežama ostavljaju mu ljutite komentare. 

Komentara 2

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
14:38 18.04.2018.

Kurbla je kurbla,a i lovica joj nije mrska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije