Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od raka

Kevin Spacey u tuzi – preminula glumica iz serije 'Kuća od karata'

'Kevin Spacey arriving for the 83rd Academy Awards at the Kodak Theatre, Los Angeles. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSELL
29.10.2014.
u 15:58

Preminula je u dobi od 61 godine u bolnici Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Smrt je za američke medije potvrdila njezina agentica Dianne Busch, no nije iznijela detalje

Preminula je glumica Elizabeth Norment iz serije ''Kuća od karata'', u kojoj je igrala vjernu tajnicu Franka Underwooda.

Preminula je u dobi od 61 godine u bolnici Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Smrt je za američke medije potvrdila njezina agentica Dianne Busch, no nije iznijela detalje..

Kevin Spacey na svom je Twitteru izrazio tugu zbog smrti kolegice.

– Počivala u miru Elizabeth Norment. Svi smo je voljeli i nakon njezina odlaska ostaje praznina u srcima svih ovdje, u ''Kući od karata''.

>>Stiže poslastica: Kevin Spacey glumit će Winstona Churchilla u biografskoj drami

>>Kevin Spacey novinarki na 'ženska' pitanja: Jeste li vi pušili prije?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije