Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHOTNI GLUMAC

Nove optužbe protiv Spaceya: zlostavljao je i muškarca u Hollywoodu?

Kevin Spacey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.04.2018.
u 12:46

Tužitelji u Los Angelesu namjeravaju podići optužnicu protiv glumca jer je, navodno, zlostavljao odraslog muškarca prije 25 godina

Javni tužitelji u Los Angelesu razmatraju otvaranje novog slučaja protiv Kevina Spaceya, potvrđeno je CNN-u. Radi se o događajima iz Hollywooda 1992. godine, kada je Spacey, navodno, zlostavljao punoljetnog muškarca. Nastavak je to optužbi protiv oskarovca, koji je prijašnjih mjeseci ostao bez posla zbog svoje prošlosti.

Podsjetimo, prije šest mjeseci glumac Anthony Rapp rekao je da ga je Spacey seksualno zlostavljao 1986. godine, kada je njemu bilo 14, a Spaceyu 26 godina. Spacey je tada rekao kako se ne sjeća susreta, te da se "ispričava zbog svog pijanog ponašanja".

Nakon što su optužbe postale javne javilo se i 20 ljudi iz Old Vic kazališta u Londonu te ga optužilo za niz napada na djelatnike dok je bio ravnatelj kazališta, od 2004. do 2015. godine.

Netlix je zatim otpustio Spaceya iz hit serije "Kuća karata",a  izbačen je i iz filma "Sav novac svijeta", koji je već snimio. Njegovu ulogu snimio je Christopher Plummer, te dobio nominaciju za Oscar.

Ključne riječi

Komentara 5

RO
rotuutor
14:48 12.04.2018.

sindarela postao si ekoloski problem na VL portalu koji doduse nije puno bolji od tebe.Tu bi pomoglo malo iperita.

Avatar Nemaproblema
Nemaproblema
13:53 12.04.2018.

Ovaj Kevin daje novu dimenziju izrazu "open mind". Otvarao je svakog na kog je naleteo.

DU
Deleted user
19:58 12.04.2018.

Ček, kaj amerikanci nisu potpisali IK? Odmah da je potpišu i svi koji su ikad napastovali slabijeg od sebe ili planiraju će ispariti u vidu magle i nestat će svi zlostavljači svijeta.. samo treba potpisati IK, brzo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije