Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne nasjedajte

Kedžo upozorio pratitelje na prevaru: Molim vas, prijavite

Foto: Intagram
1/6
24.03.2021.
u 19:52

- Jedini profil koji imam je ovaj. Ako vas itko kontaktira s nekog drugog, to nisam ja. Molim vas da takve profile prijavljujete", napisao je Kedžo.

Pjevač Damir Kedžo na Instagramu je upozorio svoje pratitelje na lažne profile, s obzirom da se netko na društvenim mrežama predstavlja njegovim imenom.

- Jedini profil koji imam je ovaj. Ako vas itko kontaktira s nekog drugog, to nisam ja. Molim vas da takve profile prijavljujete", napisao je Kedžo. 

Foto: Instagram screenshot

Kedžo se tako pridružio brojnim domaćim zvijezdama koje su bili žrtve krađe identiteta. Jedna od njih bila je i Nina Badrić, koja je početkom godine upozorila na prijevaru. 

- Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet. Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internet kriminal. Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle interview sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet, napisala je tada Nina. 

Podsjetimo, Damir Kedžo je nedavno sa srpskom pjevačicom Tijanom Bogičević snimio duet "Hram", koji je u kratkom roku dospio u top 10 trendinga u Hrvatskoj  ali i izazvao kontoverzu zbog optužbi da su preuzeli neke kadrove iz neobjavljenog spota Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrle. 

Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije