Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLAKAO IH

Kedžo otkrio da mu se javlja sve više muškaraca, te što sve obožavateljice rade zbog njega

Foto: Intagram
1/5
12.06.2021.
u 09:00

- Mnoge žene su mi pisale, ali ono što je interesantno i neki muškarci su se javili kaže - gledam sa curom spot, uspio si i mene rasplakati, kazao je Kedžo koji je nedavno predstavio emotivnu baladu "U meni".

Damir Kedžo ovih je dana u pripremama za čak tri lipanjska koncerta. Uz to ima i novu pjesmu, a broj njegovih obožavateljica povećava se svakog dana. Kedžo ja za InMagazin govorio o obožavateljicama, ljubavi, ali i kako se nosi s gubitkom voljenih osoba. 

- Mnoge žene su mi pisale, ali ono što je interesantno i neki muškarci su se javili kaže - gledam sa curom spot, uspio si i mene rasplakati, kazao je Kedžo koji je nedavno predstavio emotivnu baladu "U meni".

- Bilo je i takvih, ali trenutno ne, trenutno sam sretan sam sa sobom i lijepo mi je. Ja sam zaljubljen u život, u sve što radim, zaljubljen sam u ove koncerte što pripremamo i činjenicu da ću napokon stupiti pred publiku', kaže. I u ovoj pjesmi tema je, naravno, ljubav, a onih nesretnih imao je i Kedžo.

- Bilo je i takvih, ali trenutno ne, trenutno sam sretan sam sa sobom i lijepo mi je. Ja sam zaljubljen u život, u sve što radim, zaljubljen sam u ove koncerte što pripremamo i činjenicu da ću napokon stupiti pred publiku, kaže pjevač koji će napokon će stupiti pred publiku 12. lipnja u Varaždinu, 17. u Zagrebu, a 24. u Rijeci. 

Prije dva mjeseca Kedžo je ostao bez bake, a taj ga je gubitak posebno pogodio.

- Gubitak voljene osobe je nešto što svi prođemo u životu i mislim da se svatko može poistovjetiti s tom tugom koju sam ja osjetio u tom trenutku jer je zbilja bilo brzo i nenadano i sve što me je naučila nosim i osjećam je ovdje i nikad neće nestati, kaže Damir. Velika potpora su mu i obožavateljice.

- Ima ih dosta i jako su ažurne, jako su aktivne, čak sam čuo da imaju zajedničku grupu na instagramu gdje one sve to dijele, jako mi je drago zbog toga. Svake godine ih je sve više i više dođe svako malo neka poruka ja sam otvorila/otvorio fan page', priča. A bilo je među njima i onih koje su otišle korak dalje u namjeri da se približe Kedži.

-Dogodilo se da mi je jedna kampirala pred stanom tri dana, evo to mi se dogodilo, otkrio je. 

VIDEO: Aleksandar Stanković: 'Prva me cura ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti' 

 

Ključne riječi

Komentara 4

IV
Ivor
10:19 12.06.2021.

Nekako si mislim da je moguće da se strejt muškarac rasplače kad zajedno s curom gleda spot, ali nije moguće da nakon toga osjeti potrebu da to podijeli s onim muškarcem koji ga je rasplakao.

OR
orwell1984
14:16 12.06.2021.

ajde kedžo, reci više da voliš dečke

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
11:03 12.06.2021.

To su prije dvospolci a ne muškarci. Strava....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije