Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Kedžo komentirao Albinin nastup, a evo što je poručio Nini Kraljić

Foto: Intagram
1/9
16.02.2021.
u 20:35

Kedžo je nahvalio Albinin nastuo i pjesmu pjevačici zaželio svu sreću i uspjeh na Eurosongu. Potom je komentirao i činjenicu da joj Nina (jedina) nije čestitala na pobjedi.

Prošlogodišnji pobjednik Dore Damir Kedžo na Radio Dalmaciji je komentirao ovogodišnju pobjednicu Albinu Grčić, ali i reakciju Nine Kraljić koja se na društvenim mrežama oglasila po završetku Dore, a dva dana kasnije i izbrisala svoje račune na društvenim mrežama.

Kedžo je nahvalio Albinin nastuo i pjesmu pjevačici zaželio svu sreću i uspjeh na Eurosongu. Potom je komentirao i činjenicu da joj Nina (jedina) nije čestitala na pobjedi.

"Svi natjecatelji koji su bili na Dori sigurno su se puno pripremali, pogotovo sada kada nema koncerata, svi su doma i imaju jedino Doru kao nekakav nastup. Samim time razumijem i te neke iskrice koje se dogode, ali ja tako nikad ne bih reagirao. Shvaćam da je tu ljutnja u nekakvom porazu, makar po meni u glazbi nema poraza", rekao je glazbenik i dodao:

"Svakome će se neka pjesma svidjeti i to će se slušati. Ali stvarno mislim da nije kolegijalno i nije lijepo. Ako zbilja misliš da negdje ima razloga za nešto reći onda budi 100% siguran u to ili nemoj ništa govoriti. Bilo mi je malo možda neukusno".

Potom je komentirao i zašto se nije mogao dogovoriti s HRT-om oko povratka na Doru.

"Apsolutno svake godine je pobjednik Dore pjevao svoju pobjedničku pjesmu, neki su imali čak i medley. To su bili jedini naši uvjeti, da ja nastupim s pjesmom Divlji vjetre i još jednom, znači samom tom pjesmom ili s dvije pjesme složene u medley. Dogodilo se da je to bio kamen spoticanja u našim pregovorima. S tim da mi nikada zapravo nismo rekli 'ne, hvala', mi smo čitavo vrijeme ostavili otvoren odnos, zapravo je odluka došla s njihove strane", zaključio je Kedžo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije