Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi je roker

Keanu Reeves čekao da ga zaštitari puste u klub - 'Nije se činio poput bahatog bogataša'

keanu reeves
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
12.12.2014.
u 22:41

No, nisu ga prepoznali na ulazu pa je 20 minuta čekao pred vratima na kiši. Za američke medije otkrio je to vozač koji je glumca dovezao do kluba

Glumac Keanu Reeves u petak je stigao u Chelseau pred jedan noćni klub kako bi s glumačkom ekipom i suradnicima proslavio snimanje filma 'Daughter of God'.

No, nisu ga prepoznali na ulazu pa je 20 minuta čekao pred vratima na kiši. Za američke medije otkrio je to vozač koji je glumca dovezao do kluba. Iako je mogao, Keanu nije zaštitarima ništa rekao, već je strpljivo čekao da ga puste u klub.

- Mislim da nikom ništa nije rekao, nije se ni obratio zaštitarima, a mogao im je reći tko je. Keanu izgleda sasvim normalno i nije sklon pretjerivanju. Vani je kišilo, ali on je čekao da dva prijatelja dođu po njega. Nije se ponašao poput nekog bahatog bogataša, čini mi se kao pravi roker, komentirao je vozač. Vlasnik kluba ispričao se glumcu zbog toga, ali Keanu mu je navodno rekao da nema potrebe za isprikom.

>>Opsjednuta obožavateljica upala mu u kuću. Ova se skinula potpuno gola

>>Keanu Reeves izdaje haiku zbirku: Želim zaroniti duboko u ljudski um

Ključne riječi

Komentara 7

MA
marsovac
13:47 13.12.2014.

to se zove kultura, oldgoj i karakter. Ovih napuhanih koliko hoces, ovakvih nazalost malo......Keanun faca si, to je fakt.

MA
marlboro69
00:41 13.12.2014.

kod nas bi to bila udarna vijest na sredisnjem dnevniku da neka nasa "zvijezda" ne bude prepoznata! inace, neku vecer na letu iz zagreba za dubrovnik ceka se dobrih 15ak minuta nekoga tko kasni na ukrcaj, kad tko je to bio gospar F.Perisin! ulazi u avion a iz njega jedno butelja crnog vina1 FUJJJJJ

RO
rounder
19:41 13.12.2014.

Coolest guy ever......... Sto si jaci to si tisi. Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije